Een hotel op het water...uw zeilcruise Uw prachtige zeilvakantie

Een zeilreis met de Chocolate Bay

Maak van uw zeilcruise een ware relax vakantie, op je eigen tempo, samen met een ervaren Belgische schipper en hostess. Zij zorgen voor een behouden vaart en staan steeds klaar voor u tijdens uw vakantie. Onze luxueus ingerichte Catamaran “Chocolate Bay” biedt u ook voor deze zeilcruise al het nodige comfort. U bent als het ware op hotel op het water …

Een hotel op het water…wat biedt dat? Stel u voor: u wordt rustig wakker in een prachtige baai, omringd door een ongezien landschap en prachtig blauw water. Een ochtendduik zorgt ervoor dat u wakker bent, waarna u aanschuift aan tafel voor een heerlijk ontbijt met de rest van uw gezelschap. Daarna gaat u heerlijk zonnen in een van de netten vooraan op de boot en neemt u de tijd om heerlijk dat boek te lezen. Of indien u wenst, doet u wat yoga aan boord. Ondertussen zeilt de Chocolate Bay verder op de Griekse wateren. Een lekkere gastronomische lunch geeft u terug wat energie en daarna beslist u zelf of u verder wilt zeilen, even van boord wil gaan om het platteland te bezoeken, of doet u aan wat watersport. Aan u de keuze.

Wij staan steeds paraat om uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om even contact te leggen.  

 

 

zeilcruise langs de griekse eilanden

TARIEVEN

Ontdek hier onze verschillende zeilformules en bijhorende tarieven.
zeilcruise langs de griekse eilanden

BESCHIKBAARHEID

Wanneer wilt u gaan? Wilt u al een optie voor 1 week nemen? Bekijk hier wanneer de Chocolate Bay beschikbaar is voor uw exclusieve zeilreis.
zeilcruise langs de griekse eilanden

ARRANGEMENTEN

Teambuilding of incentive? Vakantie met vrienden? Met het hele gezin? Ontdek onze verschillende arrangementen.