Zeilarrangementen

Het ganse gezin

Samen met het ganse gezin – perfecte zeilreis om wat welverdiende quality time door te brengen. s’ Morgens opstaan met een prachtige zonsopgang, samen gezellig ontbijten, zonnen, watersporten, en s’avonds aan wal gaan om samen lekker te dineren.

Teambuilding

Wilt u met uw bedrijf of organisatie aan teambuilding doen ? Dan vormt een zeiljacht daarvoor de ideale plek! Immers, hier moet dagelijks samengewerkt worden op een beperkte oppervlakte, om te zorgen dat alles perfect verloopt, op een prettige en veilige wijze. Hier moet een team telkens weer de meest uiteenlopende taken feilloos tot een goed einde brengen. Als er dan ook iemand ervaring heeft met teambuilding, is het wel de kapitein van een zeilschip.

Zeilarrangementen
Zeilarrangementen

Honeymoon

Sealux kan volledig worden afgehuurd voor jullie twee. Uw huwelijksreis zou meer moeten zijn dan een gewone vakantie. Omdat de dagen na uw bruiloft de bijzonderste dagen van uw leven zijn, de tijd van het meest innige samenzijn met elkaar, met wie u de rest van uw leven gaat doorbrengen. En laten we eerlijk zijn, ook omdat u na alle werk en spanning die aan een huwelijksfeest voorafgaat, wel aan volledig ontspannen en genieten toe bent. En waar kan dat beter dan op een luxe zeiljacht op de Middellandse Zee, waar u elke dag van een ander uitzicht geniet, waar u kunt wandelen op hagelwitte zandstranden en zwemmen in kristalhelder water ? Waar u in plaatselijke winkeltjes unieke souvenirs vindt, zelf uw dag kunt indelen … Een mooier begin van deze nieuwe fase in uw leven is niet denkbaar, verwend worden op uw eigen luxe privé-zeilschip terwijl u de helderblauwe mediterrane wateren ontdekt.