Vertrekkend vanuit de Griekse haven Corfu zeilen ...

7-Daagse Cruise

Vertrekkend vanuit de Griekse haven Corfu zeilen …
Het traject voor deze tiendaagse zeilcruise is Corfu-Zakynthos.

10-Daagse Cruise

Het traject voor deze tiendaagse zeilcruise is Corfu-Zakynthos.
Corfu – Zakynthos – Lefkas ...

14-daagse cruise

Corfu – Zakynthos – Lefkas …

Vanaf april t.e.m. oktober 2017 vertoeft onze catamaran Chocolate Bay in de Griekse Ionische zee. De vertrekbasis CorfuGouvia Marine”  is ideaal om de verschillende Griekse eilanden te bezoeken zoals Paxos, Anti Paxos, Kefalonia en Zakynthos, gecombineerd met tripjes naar het Griekse vaste land met Lefkas en Preveza als prachtige aanlegplaatsen. Daar kan u genieten van de Griekse keuken en het bruisende nachtleven. De zeiltocht neemt u dan mee via de prachtige Griekse eilanden in de steeds rustige Ionische zee. Een adembenemende afwisselende reis van zon, zee, en wind.  Langsheen de eilanden met prachtige verscholen baaien en grotten met mooie stranden in een turkoois blauwe zee.
Dagelijks kunnen er meerdere aanleg en/of ankerplaatsen bezocht worden, dit alles op eigen ritme en wensen. Hierboven vind je al onze zeilformules of als je graag wat meer info wilt, klik hier.

Onze catamaran ligt in Corfu, in de Noord-Ionische zee van Griekenland. Corfu is bereikbaar met vliegtuig en er zijn veel bezienswaardigheden. Het zeilseizoen is in principe van april tot en met oktober, hoewel de temperaturen ideaal zijn van mei tot en met september.

Aan boord van onze catamaran, een Lagoon 500, kan u genieten van veel ruimte en comfort. Het schip heeft met zijn 50 voet veel plaats op het dek. Vanop de brug heeft u een perfect uitzicht. Hierop bevindt zich het roer en genoeg zitplaatsen voor de hele crew. Vooraan bevinden zich 2 netten, waar u op een aangename manier van de zon kan genieten. Achter de netten bevindt zich ook een bank en matrassen om van het uitzicht en de zon te genieten. Aan de achterzijde van de catamaran is er ook een zitplaats met tafel, waar u kan ontbijten en lunchen. Zo kan u in alle comfort genieten van uw reis.

Er zijn 5 kajuiten voor telkens 2 personen, van welke wij zelf 1 gebruiken, waardoor we dus plaats hebben voor 8 personen. Elke kajuit heeft ook zijn eigen badkamer en wc. De kajuiten zijn, vergeleken met de meeste boten, zeer ruim. Bovendien kent een catamaran, door zijn dubbele kielen, weinig deining van de golven.

Aan boord is er ook nog veel materiaal voor watersporten: Wakeboard, waterskis, een krachtige dingy, snorkel materiaal, …
De boot beschikt ook over een vaatwasser, wasmachine, tv, surround systeem,… Aan wal kunnen we ook WiFi aanbieden.